pogajmy o wszystkim

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-03-27 09:01:41

kilonia
Gość
Windows 7Firefox 59.0

Gdzie kupić mieszkanie w Warszawie?

Na jakim osiedlu radzicie kupić mieszkanie w Warszawie, zależy mi głównie na dobrej komunikacji miejskiej?

#2 2018-03-27 10:10:05

janek
Gość
Windows 7Firefox 59.0

Odp: Gdzie kupić mieszkanie w Warszawie?

Może obejrzyj sobie osiedle które buduje Atal na Targówku, to jest idealnie skomunikowane osiedle dzięki nowej stacji metra która niedługo będzie otwarta i bliskości kolei SKM, poza tym są jeszcze autobusy ale wiadomo że metro i szybka kolej miejsca to najszybsze środki komunikacji

#3 2018-03-28 21:23:11

doomfist
Gość
Windows 7Chrome 65.0.3325.181

ja jestem z Wilanowa i tutaj nam się nowa linia tramwajjowa buduje, jeszcze niedługo powstanie obwodnica więc komunikacja jest ok. a sama okolica jest bardzo spokojna i zielona więc jak nie lubisz zgiełku to polecam tę dzielnice. sprawy mieszkaniowe załatwisz z pośrednikiem Eugeniuszem Jaworskim tel. 603 195 624, dobry jest polecam

#4 2018-05-17 11:22:57

amelia
Gość
Windows 7Firefox 59.0

Tez jestem z Wilanowa ale myślę o zamieszkaniu w wygodnym apartamencie na Śródmieściu http://www.solecresidence.pl/ , mam zamiar sprzedać swoje stare mieszkanie, trochę dołożę i kupię właśnie ten przy Wiśle, to doskonała inwestycja bo takie apartamenty nie tracą na wartości

#5 2018-08-23 12:30:30

terra
Gość
Windows 7Firefox 61.0

Myślę że jest tak dużo osiedli i rewelacyjnych mieszkań w Warszawie że nie sposób samemu wybrać najlepsze, ja zdałam się na Panią Joannę z agencji nieruchomości Lebiedź, ona świetnie zna tutejszy rynek nieruchomości i potrafi doskonale doradzić w sprawach związanych z zakupem, sprzedażą i wynajmem mieszkań i domów

#6 2019-08-23 16:06:07

lanart
Gość
WindowsFirefox 68.0

może coś na białołęce ktoś by polecił, szukam mieszkania w tym rejonie

#7 2019-08-23 17:51:34

sllawka
Gość
WindowsFirefox 68.0

Widziałeś osiedle Bliżej Gwiazd https://mehoffera.pl/ ? Moim zdaniem jest najlepsze na Białołęce, położone w fajnej okolicy blisko przystanku ztm

#8 2020-01-24 09:45:07

LIMA
Gość
WindowsFirefox 72.0

a może coś bliżej, może na Pradze?

#9 2020-01-24 12:27:39

michalina
Gość
WindowsFirefox 72.0

Widziałaś tą kamienicę https://www.stalowa27.pl/ ? Mi się ona bardzo podoba i lokalizacja przede wszystkim jest rewelacyjna. Chcę kupić mieszkanie które będę mogła spłacić wynajmem a to miejsce wydaje się idealne pod taką inwestycje

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wysokiej jakości Kredensy drewniane litego dębowego lakier wosk okucia | dane demograficzne NextInfo reputacja marki | osuszanie poznań | Dobry pulmonolog pulmonolog warszawa Lekarz Warszawa | zakładanie trawników góra kalwaria