Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Których naturalnych kosmetyków używacie najczęściej?
Najczęściej używam kosmetyków naturalnych bo nie ma się co oszukiwać działają najszybciej i są najskuteczniejsze bo zamiast sztucznych wypełniaczy mają więcej substancji aktywnych. Najbardziej odpowiada mi marka fresh&natural http://freshandnatural.pl/pl/produkty/ bo ich kosmetyki pięknie pachną i nie są testowane na zwierzętach
ja mam strasznie wrażliwą skórę, w dodatku skłonną do wysuszania zwłaszcza w okresie jezsien-zima. Stosuję z polecenia przez farmaceutę specjalistyczny dermokosmetyk z serii Cetaphil - balsam do twarzy i ciała Cetaphil MD Dermoprotektor. Zdaje na 5, bo ciało mam rewelacyjnie nawilżone, i żadnych podrażnień po nim nie mam, a smaruję się nim od grudnia. Ma dobry skład, odpowiedni, dla dorosłych ze skłonnością do atopi, trądziku, jak i dla najmłodszych dzieciaczków
Stawiam na ten balsam
W mojej kosmetyczce jest dużo różnych kosmetyków i są naturalne i jakieś specjalistyczne i wiele wiele innych. Nawet często się wymieniamy na jakieś z moją siostrą bo mamy podobne problemy. Jak u jednej pojawiły się worki pod oczami to zaraz druga to samo miała. Ale ja szczęście już wcześniej się zaopatrzyłam w Remescar, także skutecznie się z nimi rozprawiamy
Strony: 1