pogajmy o wszystkim

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-05-29 09:35:31

ewa
Gość
Windows 7Firefox 60.0

Gdzie najlepsze mieszkania?

W której dzielnicy Warszawy znajdę najlepsze mieszkania?

#2 2018-06-09 17:00:49

neonka
Gość
Windows 7Firefox 60.0

Odp: Gdzie najlepsze mieszkania?

Praktycznie w każdej dzielnicy coś fajnego się znajdzie, musisz tylko określić o jakie konkretnie mieszkanie Ci chodzi, jaki ma  być standard, nowe czy rynek wtórny itp. Jeśli o mnie chodzi to stawiam na nowe ale wykończone pod klucz, może na tym nowym osiedlu Warszawa przy al. Jerozolimskich bo dojazd jest ok

#3 2018-06-17 12:51:21

samatra
Gość
WindowsFirefox 60.0

Żeby znaleźć mieszkanie w dobrym stanie trzeba poświęcić trochę czasu. Można też skorzystać z pomocy firmy  http://www.per-modum.pl/ która na codzień zajmuje się zarządzaniem warszawskimi osiedlami i dobrze wiedzą kto chce sprzedać mieszkanie.

#4 2018-06-21 20:47:48

Lidia
Gość
Windows 7Chrome 67.0.3396.87

Ja bym Ci polecała Wilanów, mieszkam tutaj już od pewnego czasu i bardzo okolica mi się podoba. Jak przedstawia się w tym momencie rynek mieszkaniowy to nie wiem, tutaj byś musiała skontaktować się z agentem Eugeniuszem Jaworskim, łap telefon 603 195 624 . Właśnie za jego pośrednictwem kupiłam swoje mieszkanie, pamiętam że starannie dobierał oferty i patrzył pod kątem mojego budżetu i preferencji, widać było że się na tym dobrze zna

#5 2020-04-16 08:21:59

adaf
Gość
WindowsFirefox 75.0

właśnie szukam mieszkania teraz

#6 2020-04-16 10:21:04

mańka
Gość
WindowsFirefox 75.0

To może rozejrzyj się na Pradze, ja znalazłam taką https://www.stalowa27.pl/ rewelacyjnie położoną kamienicę z pięknymi mieszkaniami. Bardzo szybko ją budują więc to najwyższa pora na zakup tam mieszkania

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wysokiej jakości Kredensy drewniane litego dębowego lakier wosk okucia | dane demograficzne NextInfo reputacja marki | osuszanie poznań | Dobry pulmonolog pulmonolog warszawa Lekarz Warszawa | zakładanie trawników góra kalwaria